Ret & rimeligt

Når man tegner en Lønsikring hos Dansk Lønsikring, skal man huske et par ting:

Der er ikke krav om at du skal være medlem af en a-kasse, det betyder også at du ikke bliver mødt med et krav om at du skal på dit lokale jobcenter. Du skal heller ikke søge et bestemt antal job om ugen.

Tillid!

Vi har tillid til dig og vi håber at gøre os fortjent til din. At vi har tillid til hinanden, betyder at du konkret oplever værdien af, at du fra dag 1 får konkret og reel hjælp til at komme igang med din jobsøgning, når du er blevet ledig.

Vi venter ikke til opsigelsesperioden er gået, det handler om med det samme at få identificeret, dine kompetencer og dine muligheder, på tværs af brancher og vanetænkning. Når vi ikke sætter krav om “mængde” af dine ansøgninger, så er det fordi, at vi i det samarbejde har tillid til at din interesse er at være i arbejde og at være i et relevant arbejde og at du som os også ønsker at dette sker hurtigst rimeligt muligt.

Rimelighed:

I dag kan man høre om arbejdsledige der søger jobs, de ikke ønsker fordi de skal. Dermed tager de væsentlige ressourcer fra virksomhederne og de “spilder” både deres egen og andres tid.

Dagpenge er en offentlig ydelse administreret af en lang række foreninger, dette set-up er historisk betinget.

For mange lønmodtagere er en a-kasseløsning ikke den bedste løsning for dem, den økonomiske ydelse er for lille og fleksibiliteten og støtten er for ringe. Vi tror at vores løsning, uden krav om medlemsskab af forening og uden brug af a-kasse tiltaler en stigende andel af danskere, det kan vi også se på de mange der melder sig ind.

Vi tror at vores kunder kan se rimeligheden i de få krav vi stiller til dem, til gengæld får de tryghed, skulle de blive ramt af ufrivillig ledighed. Velkommen.