Vi er kommet så godt fra start!

Vi kom stille og roligt i gang medio januar 2018. De første kunder vi ringede til skulle vi forklare en masse, hvem var vi, hvad ville vi, hvad kunne vi og vi kunne hurtigt mærke, at vi havde ret, der er et behov.

Det tog dog for alvor fart, da Berlingske Tidende kom undervejs med vores nye tiltag og de fik lavet en rigtig god artikel, der kommer rundt om emnet. Jeg håber ikke at jeg overtræder en masse lovgivning når jeg har et billede med af artiklen her, så læs den venligst på deres hjemmeside, den er god!

Hvad er det vi har gjort? Jo vi kobler forsikring mod ledighed, både den økonomiske del og den mere praktiske – hvordan finder jeg mig et nyt relevant job, fra det at drive forening og jobcenter. Vi tror faktisk at begge dele har en stor berettigelse! Vi tror dog blot at det giver mere mening, at de som bær den økonomiske risiko også er en stor del af løsningen med at komme godt videre.

I de sidste uger, efter artiklen, er det nu pludselig os der bliver ringet op og mange mennesker finder vej til vores hjemmeside, vores beregner og tegner der selv deres forsikring og vi har fået rigtig mange kunder.